Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна крушка на стоп...147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна крушка на стоп...147

Изгоря ми крушката на стопа
    това не е драма, особено за дама като мен дето вси4ко сама си оправя, обаче...... тука италианският гений вече обра точките.
    поглеждам аз в багажника и установявам, че за да сменя крушката трябва да развинтя един винт. До тук добре. Имам пълен набор инструменти и се захващам (това в субота, в най-големия сняг....) Отвивам аз винта и започвам да се мъча да стигна до крушките, но това е невъзможно......
    оказа се, че за да се добера до заветната крушка се наложи да разглобя ЦЕЛИЯ ФАР, т.е. стоп, да развинтя още 3 гайки и да сваля външната пластмаса........... е те това направо ме разби. Не можеше да има по-сложна система.......
    То историята не свършва тук, но нататъка грешката си беше моя, че свалих грешната крушка, та се наложи още 3 пъти да разглабям стопа
    все пак се справих и сега вс. светлини ми светят, но не можах да се въздаржа да споделя!!!!!
    и все пак си я обичам корубата, да не ме разберете погрешно
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

А стига бе сама си сваля фара, сменя крушки и накрая всичко работи.
    Като си спомня само колко лекции на тема "как се отваря предния капак без да си счупим ноктите" съм провел.....направо не ми се вярва.
    А пък това какво означават мистериозните числа по гумите отдавна съм се отказал да разшифровам.
    Така че браво, евала, ашколсун, аферим и т.н.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

само така, колежке
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Е браво , а като събра всичко останаха ли ти излишни части?

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Момчета, не се еб..айте с мацето ,че ако знаете аз какъв зор видях с крушката на габарита на десния фар ви е бедна фантазията. Даже се отказах и си карам без габарит. Няма сваляне на капачката на фара отвътре , а да неговорим че е невъзможно сваляне на крушчицата. Но майната й,така ще си карам,одрах си ръцета и я оставих
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k
            Момчета, не се еб..айте с мацето ,че ако знаете аз какъв зор видях с крушката на габарита на десния фар ви е бедна фантазията. Даже се отказах и си карам без габарит. Няма сваляне на капачката на фара отвътре , а да неговорим че е невъзможно сваляне на крушчицата. Но майната й,така ще си карам,одрах си ръцета и я оставих
            Аз успях щот съм тъп и упорит и ям люти чушки с листата
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

аз мисла дека е крайно време да научите че има сервизи за тия цели

баси карате алфа не лада
              10 лв дето ще ви смени некой крушката надали са ви проблем?
              а ако са - ми сменете марката
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей

баси карате алфа не лада
                За какво пък,да неси я смениш сам.Малко да видиш какво е да е по интересно Нема да ти се счупят ръцете ако опиташ сам.

Браво,на мацето ! Справила се е,с крушката
                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox
                  А стига бе сама си сваля фара, сменя крушки и накрая всичко работи.
                  Като си спомня само колко лекции на тема "как се отваря предния капак без да си счупим ноктите" съм провел.....направо не ми се вярва.
                  А пък това какво означават мистериозните числа по гумите отдавна съм се отказал да разшифровам.
                  Така че браво, евала, ашколсун, аферим и т.н.
                  хахаха нее не ми останаха

баси карате алфа не лада
                  не ми е за 10-те лева, а за загубата на време да вися по сервизи и разни бачкатори да ми се правят на тежки + че ми беше интересно да се преборя и с този проблем вече съм добре подготвена и мога да съдействам на колеги от форума
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

баси карате алфа не лада
                    А така, следващото е да почнеш да викаш майстор вкъщи да ти смени крушката в хола, после и жената ще иска майстор и тя стана
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от isoiso

баси карате алфа не лада
                      А така, следващото е да почнеш да викаш майстор вкъщи да ти смени крушката в хола, после и жената ще иска майстор и тя стана
                      156 1.8 TS

Comment

Re: не можах да повярвам, но е факт!

Първоначално публикувано от lyuli
                        това не е драма, особено за дама като мен дето вси4ко сама си оправя, обаче...... тука италианският гений вече обра точките.
                        поглеждам аз в багажника и установявам, че за да сменя крушката трябва да развинтя един винт. До тук добре. Имам пълен набор инструменти и се захващам (това в субота, в най-големия сняг....) Отвивам аз винта и започвам да се мъча да стигна до крушките, но това е невъзможно......
                        оказа се, че за да се добера до заветната крушка се наложи да разглобя ЦЕЛИЯ ФАР, т.е. стоп, да развинтя още 3 гайки и да сваля външната пластмаса........... е те това направо ме разби. Не можеше да има по-сложна система.......
                        То историята не свършва тук, но нататъка грешката си беше моя, че свалих грешната крушка, та се наложи още 3 пъти да разглабям стопа

...душица...поздравявам те....
                        все пак се справих и сега вс. светлини ми светят, но не можах да се въздаржа да споделя!!!!!
                        156-2.4-JTD-99;
                        156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

евала мацка

Comment

баси мамата....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Re: не можах да повярвам, но е факт!

Първоначално публикувано от lyuli
                              любопитството убило котката добре че изгорялата крушка е била само една че иначе щеше цялата кола да е ревизирана))
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                              X